Informácie o spracúvaní osobných údajov (článok 13 GDPR)

Identifikácia prevádzkovateľa:

EOS KSI Slovensko s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava, IČO: 35 724 803
Kontakty prevádzkovateľa: +421 2 323 00 111 alebo email: ochranadat@eos-ksi.sk

(ďalej len „Prevádzkovateľ“)

Kontakty na zodpovednú osobu Prevádzkovateľa:

telefón: +421 2 323 00 200
email: ochranadat@eos-ksi.sk

 

Účel  a právny základ spracúvania osobných údajov:

Účelom spracovania osobných údajov je záujem Prevádzkovateľa na bezpečnosti firemných priestorov a ochrana života, zdravia a majetku v súlade s § 13 ods. 1 písm. f) ZOOU, resp. čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR, ktoré zahŕňa aj kontrolu opatrení súvisiacich so zhromažďovaním osobných údajov.

Oprávnené záujmy prevádzkovateľa:

Spracovanie osobných údajov je nevyhnutné na ochranu oprávnených záujmov Prevádzkovateľa alebo na ochranu oprávnených záujmov tretích osôb. A to konkrétne na ochranu života, zdravia a majetku, predchádzanie protispoločenskému správaniu a účely ochrany verejného poriadku a bezpečnosti, odhaľovania kriminality, narušenia bezpečnosti.

Prevádzkovateľ pomocou kamerového dohľadu zabezpečuje ochranu a bezpečnosť priestorov Prevádzkovateľa. Kamerový záznam zároveň slúži na účely uplatňovania právnej zodpovednosti v rámci priestupkového, trestného, súdneho a obdobného konania.

Spracúvame nasledovné osobné údaje:

Obrazové záznamy fyzických osôb a prejavy osobnej povahy fyzických osôb nachádzajúcich sa v monitorovaných priestoroch.

Príjemcovia:

V prípade, ak to bude nevyhnutné na naplnenie zákonných dôvodov, uplatňovanie práv Prevádzkovateľa, alebo tretích osôb budú osobné údaje poskytnuté: orgánom činným v trestnom konaní, štátnym úradom, súdom, súdnym úradníkom a advokátom. Vaše osobné údaje nebudú posielané do zahraničia mimo Európskej únie.

Dĺžka uschovania:

V prípade ak nedôjde k incidentu odôvodňujúcemu potrebu uchovania osobných údajov pre priestupkové, trestné, súdne, či obdobné konanie, sú osobné údaje (záznamy) automaticky vymazané po uplynutí 15 dňovej lehoty od ich vytvorenia.

Práva dotknutej osoby:

V prípade naplnenia podmienok ustanovených zákonom máte v zmysle § 19 a nasl. ZOOU, reps. čl. 15 až 22 GDPR nasledovné práva: právo na informácie, prístup k osobným údajom, opravu, vymazanie, obmedzenie spracovania a prenosnosť osobných údajov. Zároveň máte právo namietať proti spracovaniu, ktoré je vykonávané na základe § 13 ods. 1 písm. f) ZOOU, resp čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR.

Právo na podanie sťažnosti dozornému orgánu:

Ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov nie je realizované v súlade so zákonom, môžete sa so svojou sťažnosťou obrátiť na dozorný orgán, ktorým je: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika.

Pokiaľ máte obvyklý pobyt alebo miesto výkonu práce v inom členskom štáte Európskej únie, než je Slovenská republika, môžete podať Vašu sťažnosť aj dozornému orgánu v tomto inom členskom štáte.

Pri spracúvaní Vašich osobných údajov nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu vrátane profilovania. 

NASTAVENIA SÚBOROV COOKIE

Na našej webovej lokalite používame súbory cookie, aby sme Vám počas jej návštevy poskytli tú najlepšiu službu. Patria sem súbory cookie nevyhnutné na prevádzku webovej lokality, tie, ktoré sa používajú na anonymné štatistické účely, súbory cookie určené na nastavenie pohodlia a súbory cookie, ktoré Vám poskytujú prispôsobený obsah založený na Vašich preferenciách. Sami sa môžete rozhodnúť, či povolíte použitie súborov cookie určené na štatistické účely, pohodlie a marketing. Okrem toho môžete kedykoľvek zmeniť/odvolať svoj súhlas, a to kliknutím na nastavenia Zmeniť súbory cookie v spodnej časti tejto webovej lokality. Ďalšie informácie nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov.

Nevyhnutné

Používame nevyhnutné súbory cookie. Tieto súbory cookie sú nevyhnutné na prevádzku webovej lokality a poskytovanie jej základných funkcií. Umožňujú predovšetkým bezpečnostné funkcie našej webovej lokality.
Tu sa dozviete viac o súboroch cookie, ktoré používame.

Pre pohodlie

Ak povolíte súbory cookie pre pohodlie, uľahčíme vám používanie lokality. Pri Vašej ďalšej návšteve našej webovej lokality a použití našich služieb automaticky rozpoznáme, že ste nás už navštívili a Vaše predchádzajúce vstupy a nastavenia sa automaticky načítajú, aby ste ich nemuseli opakovať. Týmto spôsobom napríklad nebudete musieť každý raz znova zadávať používateľské údaje, ale pri ďalších návštevách budete mať prístup k údajom, ktoré ste už zadali. 
Tu sa dozviete viac o súboroch cookie, ktoré používame. 

Štatistické

Štatistické súbory cookie používame na zlepšovanie našej ponuky, ako aj zaistenie dizajnu založeného na potrebách a nepretržitej optimalizácie našej webovej lokality. 
S týmto cieľom získavame anonymizované údaje na štatistické a analytické účely, napríklad na zistenie návštevnosti lokality a správania používateľov, aby sme mohli prispôsobiť a zlepšiť náš obsah a vašu skúsenosť na webovej lokalite. 
Tu sa dozviete viac o súboroch cookie, ktoré používame. 

Marketingové

Marketingové súbory cookie používame, aby sme Vám mohli pri návšteve našej webovej lokality poskytovať relevantný obsah založený na Vašich preferenciách.  
Tu sa dozviete viac o súboroch cookie, ktoré používame.